Schilderwerk

Geïnteresseerd in de diensten van Ross & van 't Zand? Vraag offerte aan

Buitenschilderwerk

Schilderwerk dient niet alleen ter verfraaiing, maar bovenal als bescherming van het hout of andere ondergronden. De meeste schade aan hout ontstaat vaan door verwaarlozing van het schilderwerk. Als men wacht tot de verf begint af te bladderen of te verouderen is het eigenlijk al te laat. Net als bij de tandarts loont periodiek onderhoud bij het schilderwerk. Om de kosten van het schilderwerk in de hand te houden is het dus van groot belang om te kiezen voor de beste kwaliteitsproducten en de correcte wijze van voorbereiding en applicatie.

Het weer heeft enorme invloed op het schilderwerk. Dit begint al bij het aanbrengen. Nadat het schilderwerk is aangebracht begint de slijtageslag met alle weersinvloeden: Hitte en kou (krimpen en uitzetten van het hout), vocht, uv-straling, aanslag, etc. hierbij hebben de liggende delen zoals dorpels, deurkalven, windveren, afdekkingen van dakkapellen, kopse kanten van het hout en boven- en onderzijde van deuren en ramen het extra zwaar te verduren. Vandaar dat we aan deze delen standaard extra aandacht besteden. Tijdens ons inspectiebezoek kijken we zorgvuldig of de profileringen, vooral van gootlijsten, onderdorpels etc. voldoende kunnen afwateren. Vaak zijn bij herstel of vernieuwingen kleine correcties mogelijk.

Tenslotte kijken we zorgvuldig naar de aanwezigheid van houtrot of verwering. Zodra we dit constateren zullen we aanbevelen deze plekken te herstellen met een tweecomponentig reparatiesysteem of een deelvervanging uit te voeren om problemen in de toekomst te voorkomen. Veelal nemen wij hiervoor een stelpost op in onze offerte.

Ross & van ’t Zand schilderwerken streeft ernaar om het schilderwerk optimaal aan u op te leveren. Een klant hebben is belangrijk, maar een tevreden opdracht gever is voor ons het belangrijkste. En wij hopen dat het niet bij deze ene keer blijft maar dat we in de toekomst een vertrouwde partner in onderhoud voor u mogen zijn.

Ross & van 't Zand schilderwerken

Heeft u vragen over Ross & van 't Zand schilderwerken of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem van vrijblijvend contact op via info@ross-vantzand.nl of ga naar ons contactformulier.

Vraag offerte aan

Ross & van 't Zand schilderwerken

Danuel van 't Zand
Trekker 61
8447 BV Heerenveen
06 - 514 440 76
info@ross-vantzand.nl

Danny Ross
De Muonts 17
8748 BE Witmarsum
06 - 243 982 71
info@ross-vantzand.nl

Vind mij leuk op Facebook
Volg mij op linkedin

Heeft u vragen over Ross & van 't Zand schilderwerken? Neem contact op