Schilderwerk

Geïnteresseerd in de diensten van Ross & van 't Zand? Vraag offerte aan

Specialistisch reinigen

Specialistisch reinigen is de schoonmaak waarbij specifieke kennis noodzakelijk is. Zo kunt u o.a. denken aan kozijnen. Het reinigen van verschillende soorten kozijnen vraagt om een specialistische aanpak.

Kunststof kozijnen 
Kunststof kozijnen staan erom bekend dat ze weinig onderhoud vergen, maar ze zijn zeker niet helemaal onderhoudsvrij. Invloeden van buitenaf kunnen op de lange termijn leiden tot verwering van kozijnen. Nadat ze door ons gereinigd zijn, zorgen wij voor een duurzame beschermlaag, zodat in de toekomst nieuw vuil zich minder snel zal hechten

Aluminium kozijnen 
Aluminium is een gevoelige stof, waardoor we goed rekeningen moeten houden met de te gebruiken reinigingsmiddelen en –materialen. Wij beschikken over de benodigde kennis, ervaring en materialen om uw aluminium kozijnen op zorgvuldige wijze te behandelen.

Houtwerk en houten kozijnen
Bij het reinigen van houtwerk zorgen we ervoor de dat kwaliteiten van de verflagen behouden blijft. U bent dan ook verzeker van een duurzaam resultaat. Uw houtwerk oogt weer fris, terwijl de staat waarin het houtwerk verkeert blijft gewaarborgd.

Ross & van 't Zand schilderwerken

Heeft u vragen over Ross & van 't Zand schilderwerken of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem van vrijblijvend contact op via info@ross-vantzand.nl of ga naar ons contactformulier.

Vraag offerte aan

Ross & van 't Zand schilderwerken

Danuel van 't Zand
Trekker 61
8447 BV Heerenveen
06 - 514 440 76
info@ross-vantzand.nl

Danny Ross
De Muonts 17
8748 BE Witmarsum
06 - 243 982 71
info@ross-vantzand.nl

Vind mij leuk op Facebook
Volg mij op linkedin

Heeft u vragen over Ross & van 't Zand schilderwerken? Neem contact op